يك متخصص تغذيه گفت: آهن موجود در منابع گياهي مثل اسفناج و حبوبات براحتي جذب نمي‌شود و براي جذب آن بايد در كنار آنها مواد حاوي ويتامين C مثل آب پرتقال مصرف شود، اما آهن منابع حيواني سريع جذب مي‌شود.

به گزارش فارس، سيدضياءالدين مظهري افرود: جذب آهن‌ موجود در گوشت كه در تمام منابع حيواني وجود دارد، در بدن راحت‌تر است. البته آهن موجود در تخم‌مرغ از اين امر مستثنا است و براي جذب بهتر آن بايد از ويتامين C استفاده كرد.

رئيس انجمن علمي تغذيه ادامه داد: در برخي موارد، استفاده‌ از فيبرها هم جلوي جذب آهن را مي‌گيرد. بويژه فيتات موجود در نان‌هايي كه با جوش شيرين عمل مي‌آيد جلوي جذب آهن را مي‌گيرد.

به بيان ديگر، نان‌هاي تخمير‌نشده و نان‌هايي كه بيشتر با جوش شيرين به عمل آمده‌است جلوي جذب آهن، روي و كلسيم را مي‌گيرد.